Bra sidor för shopping av kläder

Här kommer du få tips om tre bra sidor för dig som gillar och shoppar ofta på nätet. Dessa hemsidor har ett extremt stort utbud av kläder och har i många olika storlekar och färger. Dessutom är det alltid snabb leverans, säkert att handla och trygg e-handel. Dessutom har alla dessa tre sidor personal som jobbar med att se var modet är på väg, så tveka inte om du hittar något från dessa tre sidor för de är helt inne i dagens mode.

Nelly.com

nelly

Först och främst har vi den kända nätshoppingsidan Nelly.com. Butiken har endast en hemsida till skillnad från de andra två som har både en landbaserad butik och en hemsida. Nelly säljer massor med olika märken på sin hemsida vilket också skiljer sig från till exempel H&M som du kommer kunna läsa om senare i texten. H&M säljer bara sitt egna varumärke medan Nelly tar in många andra märken men även har sitt egna som heter NLY och NLY Man. På Nelly.com finns det många olika saker du kan välja på i menyn. Först och främst kan du välja och se den senast inkommet, alltså nyheterna. Sedan är det som de flesta andra kläd-hemsidor att du väljer i spalten vilket typ av klädesplagg du vill kolla efter. Däremot har Nelly en egen kategori som heter festklänningar och sedan en annan kategori som endast heter klänningar. Alltså är Nelly.com en bra hemsida för dig som vill handla lite mer festliga saker, märkeskläder eller Basic kläder. Nelly har alla olika sorters kläder du kan tänka dig och allt är inom modet så det är näst intill omöjligt om du inte hittar någonting där.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/

Bubbleroom

bubbelroom

Sedan har vi Bubbleroom. Bubbleroom har både landbaserade butiker men även nätbutiker och vi skulle nog säga att deras nätshopping övervinner deras butikshopping. Deras utbud på nätet är mycket större än vad det är i butik och även här kan du hitta en hel del festliga kläder och även Basic kläder. Nelly.com och Bubbleroom är relativt lika varandra då du även på Bubbleroom kan köpa märkeskläder. Du kan även få inspiration med hjälp av deras Lookbooks och hitta det nya modet för även de har personal som jobbar enbart med mode.

http://www.bubbleroom.se/

H&M

hm

Till sist har vi H&M som du säkert alla gånger känner igen. Egentligen heter butiken Hennes & Mauritz men kallas enbart för H&M. H&M är en var Sveriges mest besökta klädesbutiker och har lika stor försäljning på nätet som i butik. Många ser nog H&M som en klädbutik med mycket Basic kläder och inte speciellt finklätt, vilket det har varit mycket men inte nu på senare år. H&M har relativt lågt pris men mycket snygga kläder som följer modet och ett stort utval. Du kan hitta alla möjliga olika klädstilar inne på H&M. Till skillnad från de tidigare två klädes hemsidorna och butikerna du läste om så säljer H&M enbart sitt egna märke men i sitt märke har de olika kategorier och exempelvis Denim.

http://www.hm.com/se/