Jämför priser på olika produkter

Shoppar du ofta mycket på nätet men tycker det är bökigt att leta runt på massor med olika hemsidor efter att hitta det billigaste priset för varan du söker? Då har du kommit till rätt sida för här kommer du få tips om två olika sidor där du enkelt, snabbt och smidigt kan skriva in i sökmotorn vad det är du letar efter och sedan få upp billigaste priset. Dessa två sidor är Pricerunner.se samt Prisjakt.nu.

Pricerunner och Prisjakt

vag

Båda hemsidorna har stora sökmotorer och söker bland de flesta och framför allt största hemsidorna. Är det så att det är en väldigt liten hemsida som kanske inte är registrerad över allt kan det vara så att sökmotorn hos Pricerunner eller Prisjakt inte hittar det. När du söker efter en vara på dessa hemsidor får du även upp hur lagerstatusen på varan, omdöme efter tidigare recensioner, frakten och så kan du till sist men inte minst gå direkt till hemsidan.

På Prisjakt.nu måste du inte söka på just en specifik vara, du kan även få in i deras meny och välja vilken kategori du vill leta i. Sedan kommer billigaste alternativet högst upp. Du kan även hitta de billigaste flygresorna till Paris, Bangkok och London på Prisjakt.nu. En annan bra sak med Prisjakt.nu är att du kan jämföra två olika varor från hemsidan. Då jämförs framför allt priset men inte bara det utan även frakt och allt sammanlagt så du som kund får fram billigaste varan. På Prisjakt.nu kan du även gå in på deras diskussionsforum där du kan diskutera och chatta med andra köpare som har frågor och funderingar. Kanske är det så att du som många andra funderar på samma sak. Då kan du enkelt få svar på det genom bara några klick.

Pricerunner.se har samma funktion där, att du kan gå in i deras meny och välja kategori. På Pricerunner.se kan du även välja kategorin för privatekonomi och då hittar sökmotorn bland annat det bästa lånet med lägst ränta beroende på hur hög summa du vill låna. Du kan även hitta billigaste vitvarorna, inredning och badrumsinredning på Pricerunner.se vilket tyder på hur stort utbud och sortiment bolaget har. Även här kan du få recensioner och omdöme på varan du kollar på och se vad tidigare personer som har köpt varan tycker om den. På Pricerunner.se kan du även jämföra och hitta det billigaste fordonet, det vill säga bil, moppe och andra medel. Hem och trädgård finns även som en kategori.

Så, som du säkert förstår så är detta två hemsidor som går att använda till mycket och kan även få dig att spara på både energi och pengar. Samt att du kan få läsa vad tidigare köpare tycker om produkten du kollar på vilket kan ge stor hjälp om det antingen får det att ändra dig eller göra dig ännu säkrare på ditt val. Detta är givetvis individuellt men dessa två hemsidor ger dig förutsättningarna till att handla smart och smidigt på nätet, vilket inte är det lättaste.